Håndholdt trådløs ultralyd

Leger Og Organisasjoner

Valdres har lag og organisasjoner som bidrar til å anskaffe utstyr til VLMS. Denne gangen er det kjøpt inn et håndholdt ultralydapparat (VScan). Det er norskprodusert i Halden og har en prislapp på kr 60.000.

LHL Valdres, Lions Valdres og Lions Nord-Aurdal har betalt for utstyret som kommer pasientene tilgode. Overlegene Tore Dahlberg og Anne Christine Bjørnebye er svært takknemlige for utstyret som kan føre til at pasientene slipper lange reiser til et av sykehusene i Innlandet.

Det lille ultraydapparatet overfører bilder trådløst til en Ipad, eller om nødvendig til en mobiltelefon. På den ene siden av apparatet kan en se overflateskader. Snus apparatet kan en se skader dypere inn i kroppen.

VLMS takker så mye for gaven som er gitt

 

 

07.09.21

Samarbeidspartnere

Webredaktør:

Solrun Fransen

epost: solrun.fransen@nord-aurdal.kommune.no

tlf: 988 78 313

Tilgjengelighetserklæring (bokmål)

Besøksadresse:

Garlivegen 14
2900 Fagernes

 

 

Postadresse:

Garlivegen 14
2900 Fagernes