Besøksforbud på Intermediæravdelingen

Covid 19

Vi står i en vanskelig situasjon i Norge. Mange er pårørende, bekjente eller gode venner med alvorlig syke pasienter som man ønsker å besøke og tilbringe tid sammen med. En veldig god tanke og mange er heldige som har mange som bryr seg når man er syk.

I den situasjon vi er kommet i med stor usikkerhet, mange potensielt smittede og også mange som er fått påvist smitte må vi ta dette på høyeste alvor. Våre pasienter må beskyttes og hensynet til deres helse og tilstand må gå forran pårørende, bekjente og venners ønske om å gå på besøk.

Vi er derfor nedlagt besøksforbud på Intermediæravdelingen og vi ber om at det blir respektert. Dette gjelder for alle. Vi kan ikke ta imot besøk til våre pasienter. Vi ber om at du respekterer forbudet som er besluttet av smittevernoverlegen i dag 12 mars 2020.

I dag har vi mye god teknologi, vi vil oppfordre deg til å ringe til pasienten og i dag har mange mulighet for skype eller andre medier som gjør at man kan se hverandre. Det er viktig for pasientene som ønsker det.

Vi har innført ett eneste unntak og det er at de aller nærmeste pårørende til døende pasienter får komme inn. De kan ikke være i hjemmekarantene eller i hjemmeisoloasjon. De kan heller ikke ha vært i utlandet siste 14 dager og de må ikke ha vært i nærheten av mennesker med påvist eller mistenkt coronasmitte. Dette skal avklares med avdelingen om besøk kan mottas og vil være av svært begrenset art.

Vi ber instendig om at forbudet overholdes av hensynet til pasienter som er innlagt i vår avdeling.

Samarbeidspartnere

Webredaktør:

Toril Naustdal

epost: toril.naustdal@nord-aurdal.kommune.no

tlf: 970 43 084

 

Besøksadresse:

Garlivegen 14
2900 Fagernes

Postadresse:

Garlivegen 14
2900 Fagernes