Velkommen til overlege Bjørnebye på plass, tusen takk til dr Solli

IMG 2165

Hjertelig velkommen til Anne Christine Bjørnebye. Hun har begynt som overlege på intermediæravdelingen. Dr Bjørnebye er spesialist i allmennmedisin og har mange års erfaring som fastlege. For mange er dr Bjørnebye godt kjent da hun har vært fastlege på Fagernes legesenter. Dr Bjørnebye har også jobbet ved intermediæravdelingen slik at hun er godt kjent med avdelingen. Vi ser frem til et godt samarbeid med den nytilsatte overlegen.

Vi ønsker å takke Martine D Solli som har vært vikar hos oss i åtte måneder. Dr Solli har vært svært engasjert, positiv og bidratt til videreutvikling av avdelingen og virksomheten. Martine D Solli starter ved Sykehuset Innlandet HF avd Gjøvik og vi ønsker henne lykke til.

Samarbeidspartnere

Webredaktør:

Toril Naustdal

epost: toril.naustdal@nord-aurdal.kommune.no

tlf: 970 43 084

 

Besøksadresse:

Garlivegen 14
2900 Fagernes

Postadresse:

Garlivegen 14
2900 Fagernes