Kompetanseheving - ambulanse - legevakt - intermediær

IMG 0334

Det har lenge vært et ønske om å få til undervisning og kompetansehevende tiltak mellom legevakten og ambulansetjenesten. Dette fordi det er mye samarbeid i det daglige om felles pasienter. Intermediæravdelingen har også et godt samarbeid med ambulansetjenesten og legevakten, derfor var det ønskelig å arrangere en underviningsettermiddag sammen. Felles undervining ser vi også på som en viktig del av å bli bedre kjent med hverandre og hvordan vi jobber.

Legevaktsoverlegen i samarbeid med ambulansetjenesten, sykepleier 1 på legevakt og intermediæravdelingen laget et to timers opplegg med med gjennomgang av multitraume.

40 medarbeidere, 19 fra ambulansetjenesten og 21 fra legevakt og intermeidæravdelingen deltok. Det var en positiv og god stemning med et lærerrikt og engasjerende tema. Dette er starten på å ta det gode samarbeidet et steg videre. Dette vil være til pasientenes beste og vi mener at dette vil bidra til å heve kvaliteten og kompetansen i Valdres.

 

Samarbeidspartnere

Webredaktør:

Solrun Fransen

epost: solrun.fransen@nord-aurdal.kommune.no

tlf: 988 78 313

Tilgjengelighetserklæring (bokmål)

Besøksadresse:

Garlivegen 14
2900 Fagernes

 

 

Postadresse:

Garlivegen 14
2900 Fagernes