Tusen takk Gunhild

Gunhild

Gunhild Skrutvold ble pensjonist fra 1 desember 2015. Gunhild har vært jordmor i Valdres i 33 år. Det hele startet tidlig på 80 tallet, det var uro omkring daværende Nord-Aurdal fødestue som da var under Oppland fylkeskommune. Gunhild ble den gang headhuntet av doktor Per Isachsen, som da var distriktslege i Nord-Aurdal, for å redde fødestua fra å bli nedlagt. Planen var at hun skulle være i Nord-Aurdal i seks måneder, det har blitt 33 år!

Valdres fødestogo har mange hatt et nært forhold til og tilbudet ble beskrevet som fantastisk fra svangerskap til fødsel til barselopphold, som mange har beskrevet som hjemmekoselig og et godt sted å være de føreste dagene etter fødsel. Med hjemmelaget god mat, hyggelig personalet, ja rene hotelloppholdet. Valdres fødestogo ble lagt ned i 2013 og Gunhild har vært en av flere jordmødre i Valdres jordmortjeneste frem til nå i nye lokaler i VLMS.

En stor takk fra Nord-Aurdal kommune som jordmor og kollega. Din kompetanse, omsorg og nestekjærlighet for gravide, fødende og barelkvinner har kommet til syne ved flere anledninger.

En best mulig pensjonisttilværelse ønskes deg og nyt den med god samvittighet.

 

Samarbeidspartnere

Webredaktør:

Solrun Fransen

epost: solrun.fransen@nord-aurdal.kommune.no

tlf: 988 78 313

Tilgjengelighetserklæring (bokmål)

Besøksadresse:

Garlivegen 14
2900 Fagernes

 

 

Postadresse:

Garlivegen 14
2900 Fagernes