Valdres legevakt på Simuleringslab

Alle

Torsdag 4 desember 2014 var sykepleiere og avdelingssykepleier ved Valdres legevakt på kveldskurs ved Høgskolen i Gjøvik. Høgskolen har en god simuleringslab som gir mulighet til andre enn studenter til å bruke. Ved hjelp av en avansert simulatordukke fikk personalet øvd på teamarbeid, kommunikasjon, samarbeid og ledelse, ta beslutninger og behandle i kritiske situasjoner, uten fare for pasienten/dukken. 

Temaene som blant annet ble gjennomgått var blodforgiftning, avansert hjerte- og lungeredning og KOLS. 

Personalet opplever at kurskvelden var svært nyttige og lærerike. Høgskolen har dyktige og erfarne høgskolelektorer, Håkon Sørum og Terje Ødegård som underviste og veildet sykepleierene denne kurskvelden.

En stor takk til LHL Valdres for økonomisk støtte slik at denne kurskvelden som gav oss økte kunnskaper og ferdigheter som vil komme pasienter på legevakten tilgode. 

 

Foto: Fv Håkon Sørum, Terje Ødegård, Gunn Anita Hippe, Toril Olvik, Anita Rødningen, Margunn Hålien, Kristina Viken Øyhus, Stine Mari Skrindsrud Nordaas, Karianne Garli Vestheim, Mona F Stensæter og Signe Lill Nærheim

Samarbeidspartnere

Webredaktør:

Solrun Fransen

epost: solrun.fransen@nord-aurdal.kommune.no

tlf: 988 78 313

Tilgjengelighetserklæring (bokmål)

Besøksadresse:

Garlivegen 14
2900 Fagernes

 

 

Postadresse:

Garlivegen 14
2900 Fagernes